Legservice

Bij alle prijzen op onze website geldt dat het inclusief leggen en egaliseren is.

Onze winkel

Op onze website zie je alle vloeren staan. Twijfel je nog? Je kunt altijd langskomen in onze winkel in Winsum (Friesland) om te vloer te bekijken. Onze openingstijden zijn als volgt:
Vrijdag: 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Prijs pvc vloer

Wanneer je wilt weten hoe veel een vloer kost dan kun je ‘toevoegen aan prijsopgave’ doen. Deze button/knop staat bij elke vloer. Je kunt voor meerdere vloeren natuurlijk een prijsopgave doen. Na het invullen van je gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Vaak reageren wij binnen één werkdag. Je krijgt dan een scherpe prijs van ons! Als je al weet hoeveel m² vloer je wilt dan kun je dit in je bericht vermelden. De prijs die je van ons krijgt is inclusief het leggen, egaliseren en plaatsen van de vloer.

Werkwijze

  • Al onze prijzen zijn geldig vanaf 30m². Als je minder dan 30m² vloer nodig hebt dan wordt er een meerprijs berekend.
  • Na akkoord van de offerte komen wij vooraf altijd langs om de vloer op te meten en te bekijken!
  • Onze inclusief prijs is gebaseerd op het egaliseren van 2 a 3mm over een vlakke cementdekvloer. Mocht de vloer niet egaal zijn dan wordt er vooraf een meerprijs besproken voor het aanbrengen van een extra egaline laag.
  • Onze prijzen gelden binnen een straal van 50km rond Winsum (Friesland), met uitzondering van de Waddeneilanden. Woon je meer dan 50km vanaf Winsum dan rekenen wij reiskosten.
  • Wij werken uitsluitend met eurocol lijmen en egalisatie.

Garantie

Bij elke vloer krijg je fabrieksgarantie. Wij geven  4  jaar garantie op het leggen van de vloer. Deze garantie gaat in vanaf de datum dat de vloer is gelegd.

Wanneer je nog vragen hebt over onze legservice, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag. Je kunt ons tijdens onze openingstijden bellen op het nummer 0517 234 225. Of een berichtje sturen via het contactformulier of mailen naar info@roeltap.nl.

Deze vloer is geëgaliseerd